DESPRE SNCSS

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești 2024

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești reprezintă un eveniment complex și integrat organizat sub forma unui simpozion care reunește 3 mari domenii tangente: arhitectură, construcții, instalații prin elita reprezentanților cei mai tineri din fiecare branșă. Împreună dorim să oferim studenților din ciclurile de licență și masterat, mediul ideal pentru dezvoltarea profesională. Prin această ediție a simpozionului urmărim familiarizarea studentului din domeniul ingineriei civile cu fazele incipiente ale cercetării și studiului de caz, produsul finit fiind reprezentat de articolele științifice.

Prima ediție a sesiunii naționale de comunicări științifice studențești a avut loc în anul 2002 la inițiativa doamnei Prodecan Prof. dr. ing. Carmen Chira cu sprijinul Asociației Profesionale Drumuri și Poduri, Filiala Transilvania, eveniment desfășurat în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

ISTORIC SNCSS

Păreri ale Absolvenților, Studenților și Profesorilor

Este important ca studenții să participe la un eveniment de acest fel, deoarece consider că acest simpozion este un fel de pepinieră pentru viitori cercetători ai româniei. Prin astfel de proiecte ei pot să-și dezvolte diverse abilități.
Facultatea de Construcții
UTCN
Dacă o companie și-ar căuta un viitor angajat, o astfel de Sesiune Studențească ar fi locul perfect pentru a descoperi studenți implicați și interesați în domeniul în care doresc să profeseze în viitor.
Profesor Universitar
Mă bucur foarte mult că această manifestare științifică continuă an de an, și mai tare mă bucur că aceasta se dezvoltă și crește pe toate planurile văzând cu ochii.
Dragoș Marian
Absolvent Facultatea de Construcții - UTCN
SNCSS este evenimentul meu de suflet, de-a lungul anilor am participat ca organizator dar și am concurat, în urma celor întâmplate am învățat că perseverența și curajul de a ieși din zona de confort te ajută să realizezi tot ceea ce ți-ai propus.
Alexandru Vijiila
Absolvent Facultatea de Construcții - UTCN.
Scroll to Top