TESTIMONIALE

SNCSS 2022 a fost prima noastra experienţă de acest tip, şi în acelasi timp, una grozavă, şi datorită gazdelor, cărora le mulţumim pentru facilităţile de masă şi cazare, dar şi pentru întreaga organizare. Cu mare căldură încurajăm toți studenții să participe la acest eveniment care pe noi ne-a ajutat să ne dezvoltăm pe toate planurile!
Nicoleta Tudor, Alexandra-Floriana Stoian și Bogdan Dorin Vasilescu
Studenți ai Facultații de Construcții - Universitatea „Ovidius” din Constanța
Vă îndrum să participați la acest tip de evenimente unde aveți ocazia sa vă cunoasteti mai bine, sa vă imbunatati modul de a prezenta o lucrare în fața unei comisii și în același timp sa cunoașteți persoane noi chiar și din alte centre universitare.
Andrei Parfene
Absolvent al Facultații de Construcții - UNITBv
Inca de la inceput, am fost impresionata de profesionalismul si implicarea atât a profesorilor, cât și a studenților care au organizat acest eveniment. In timpul sesiunii, am avut ocazia de a întâlni oameni noi si de a lega prietenii cu alti elevi pasionati de cercetare si stiinta. Am avut sansa de a socializa cu persoane din toate colturile tarii si de a impartasii experiente si idei cu acestia.
Gabriela Carmen Drăgoi
Absolventă al Facultații de Construcții - UNITBv
Pot spune că aprecierea și interesul profesorilor pentru lucrarea prezentată mi-au dat încredere în mine. Recomand celor care sunt pasionați de cercetare și dezvoltare în diferite domenii să găsească subiecte interesante și să participe la acest tip de proiect, deoarece pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult. 
Georgiana Banu
Absolventă al Facultații de Construcții - UNITBv
Datorită acestei oportunități, mi-am dezvoltat gândirea și mi-am sporit abilitățile de inginer geodez în ceea ce privește Măsurătorile Terestre. De asemenea, am învățat multe aspecte teoretice și practice, cu referire la metodele de măsurare și la cele de calcul, respectiv de corectare matematică a măsurătorilor, lucruri care sunt esențiale de știut in activitatea unui inginer geodez, în domeniul construcțiilor și nu numai.
Alexe Răzvan-Gabriel
Absolvent al Facultații de Construcții - UTCN
De ce să participi la SNCSS? Pe lângă toate beneficiile legate de documentare și colaborare cu diferiți colegi și profesori, SNCSS reprezintă una din cele mai bune oportunități de a prezenta un proiect complex în fața unei comisii oferind astfel șansa de a simula apogeul vieții de student și anume examenul de licență.
Andreea Pricop
Studentă a Facultații de Construcții - UTCN.
Ai oportunitatea sa iti antrenezi vorbitul in public, controlatul emotiilor si sa ai tangente cu o comisie de profesori mereu deschisi si dornici sa te ajute sa cercetezi si mai mult domeniul lucrarii. In anul 2022, fiind anul I Master, am participat pentru a doua oara reusind sa obtin locul I si sa reusesc sa trec printr-o multime de sentimente care sunt greu de descris, dar pentru care merita sa iti joci sansa ta si sa te inscrii la SNCSS. Este un concurs foarte interesant si care merita macar o data incercat.
Raul Gînscă
Masterand al Facultații de Instalații - UTCN.
Îi încurajez pe colegii mei să participe și ei la SNCSS, să fie ambițioși și dornici de a descoperi latura cercetării în domeniul construcțiilor, să îndrăznească și să iasă din zona de confort, ca în final să se bucure de succes și de reușite.
Ancuța Berci
Studentă a Facultații de Construcții - UTCN.
Prin participarea la acest eveniment am dobândit informații legate de subiecte care sunt de interes pentru toți studenții. Am avut posibilitatea de a cunoaște persoane de la alte universități tehnice din toată țara cu care am legat prietenii strânse.
Teodora Bîrsan
Studentă a Facultații de Construcții - UTCN.
Participarea la acest eveniment pentru mine a însemnat ieșirea din zona de confort și apropierea de domeniul cercetării in construcții. Am legat prietenii cu studenți din toată țara și am avut parte de zile pline de informații și aventuri prin evenimentele ce au loc odată cu SNCSS.Cu trecerea timpului am realizat cât de mult am evoluat ca și om participând la simpozion și cât de mult m-a ajutat experienta in ceea ce a însemnat cariera de Inginer Constructor.
Isac Mihai-Dorin
Doctorand al Facultații de Construcții - UTCN.
Scroll to Top